IisiFriba, Ii

Projektin toteutusaika:  Kesä 2023

Projektin toteutus: Yritys

Mitä projektissa tehtiin: Liikeidea lähti liikkeelle, kun mietin kesätyöideoita eikä mitään mieleistä tullut mieleen. Päätin siis aloittaa oman yritysidean, IisiFriban. Tällöin saan olla ulkona hauskassa seurassa oman lajini parissa. Haluan innoittaa lapsia harrastamaan frisbeegolfia, koska se tuo paljon ihmisiä yhteen, ja siitä saa varmasti uusia ystäviä. Kerholla haluan myös opettaa lapsia harrastamaan siten, että he välttyisivät kaikilta loukkaantumisilta ja tapaturmilta. Myös oikeat säännöt ja tekniikat on tärkeää osata, ja olen hyvä opettamaan niitä.

Paljonko tukea saatiin ja mitä sillä hankittiin:  Yritykselle myönnettiin tukea 450,00 euroa. Nuoriso Leader tuen ansiosta sain kerhoon paljon kiekkoja, joita sain annettua lainaan osallistujille, jotka niitä tarvitsivat. Myös uuden korin ostin tuella, jotta mahdollisimman monta heittopaikkaa saisi. Tuella oli iso vaikutus kerhoon, koska niillä hankitut tavarat auttoivat kaikkia osallistumaan.

 

”Suosittelen erittäin paljon tuen hakemista kaikille nuorille, joilla jonkinlainen yritysidea mielessään. Tuki auttoi todella paljon ja tietenkin kaikki hankitut tavarat saa pitää itsellään!”

Veeti Haanela pitää lapsille Frisbeegolf -kerhoja Iissä.

Jaa sivu eteenpäin