Rahoitusta projektiin haetaan alla olevalla lomakkeella. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, lähetä lomake. Kopio hakemuksestasi lähtee ilmoittamaasi yhteyshenkilön sähköpostiin. Alueesi Leader-ryhmä käsittelee hakemuksen, tekee rahoituspäätöksen ja lähettää lisätietoja projektin toteutukseen ja raportointiin liittyen. Hae, toteuta, raportoi!

Projektin tiedot

Mistä idea sai alkunsa? Mitä tehdään, tai mitä hankintaan? Mikä on toiminnan tavoite?
Mihin tuki käytetään? Erittele hankkeesta syntyvät kulut (esim. bussin vuokrakulut x euroa, puutavara laavuun x euroa ja kattohuopa x euroa, pesäpalloräpylät x euroa, painatuskulut x euroa).

Projektin raportointi

Nuoriso Leader projektista raportoidaan alla olevalla lomakkeella. Kirjoita lyhyesti ja ytimekkäästi. Liitä mukaan kuitit sekä kuvia ja/tai video projektistasi. Julkaisemme sivustolla parhaat Nuoriso Leader hankkeet.

Ryhmän/yrityksen tiedot

Yhteyshenkilön tiedot (yksi ryhmän jäsenistä)

Projekti

Millaisia kuluja syntyi? Raporttiin liitteeksi maksukuitit!
Mitä tehtiin? Mitä hankittiin? Milloin tehtiin? Vapaamuotoinen kuvaus projektin toteutuksesta.

Raportin liitteet

Muista raporttiin liitteeksi maksukuitit! Raportin kirjoittamisen sijaan voit toimittaa kuvia tai videoita, joista selviää, että projekti on toteutettu suunnitellusti. Leadereilla on oikeus käyttää raportin kuvia tai videoklippejä Nuoriso Leader markkinoinnissa!

Lataa video esim. Youtubeen tai Vimeoon tai kuvat esim. Google Driveen