Virkiä elo, Haapavesi

''Nuoriso Leaderin tuesta on ollut useammalle eri ihmiselle hyötyä välineiden kautta.''

Haapavetiset Roosa Juuska (22) ja Veera Partanen (23) perustivat viime kesänä liikuntapalveluja tarjoavan 4H-yritys Virkiä elon. Tytöt työllistävät itsensä myös tänä kesänä, jolloin yrityksen toiminta jatkuu kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

– Mietimme viime kevättalvena mitä olisi mukava tehdä. Päätimme perustaa yrityksen liikunnan ympärille, koska meiltä molemmilta löytyy osaamista harrastustaustamme vuoksi. Olemme harrastaneet melkein kaikkea, mitä paikkakunnalla vain on ollut mahdollista, kuten hiihtoa, suunnistusta, tanssia ja yleisurheilua.

Virkiä elo päätti heti aluksi hakea Nuoriso Leaderilta tukea, jota heille myönnettiin yhteensä 326 euroa. Saatu tuki käytettiin erilaisiin liikuntavälineisiin, bluetooth-kaiuttimeen sekä työvaatteisiin.

– Tuki mahdollisti meille sen, että saimme ja saamme edelleen järjestettyä monipuolisesti treenejä. Tuesta on ollut useammalle eri ihmiselle hyötyä välineiden kautta.

– Suosittelemme totta kai Nuoriso Leaderia, sillä sen avulla on mahdollista kokeilla helposti toiminnan järjestämistä. Tuki auttaa aloittelevaa yritystä paljon, koska tarvitsemaa rahaa ei tarvitse kerätä ensin itse toiminnan kautta.

Virkiä Elo, Haapavesi - Nuoriso-Leader

Virkiä elo tarjoaa liikuntapalveluja niin lapsille, aikuisille kuin ikä-ihmisillekin. Viime kesää mukaillen tarjonnasta tulee löytymään tulevanakin kesänä muun muassa lihaskuntotreeniä, ukkojumppaa, kehonhuoltoa sekä Haapaveden Urheilijat ry:n kanssa yhteistyössä järjestettyjä hiihto- ja yleisurheiluharjoituksia.

Viime kesänä yritys laskee saaneensa 120 eri ihmisen liikkumaan, kun mukaan lasketaan myös HAU:n kanssa tehty yhteistyö.

– Meillä oli viime kesänä tavoitteena saada mahdollisimman monta ihmistä liikkumaan ja innostumaan siitä. Yllätyimme positiivisesti asiakkaiden määrästä ja saimme paljon hyvää palautetta heiltä. Mukavaahan tämän yrityksen parissa työskenteleminen on!

 

Virkiä Elo, Haapavesi - Nuoriso-Leader 1

Facebook: Virkiä elo

Blogi: Virkiä elo