FRESH!, Ylivieska

"Ollaan kiitollisia Leaderille, että saatiin tukea. Ei oltaisi varmaan heitetty puoliakaan keikoista, iso kiitos menee siihen, että voi itse tuoda kaikki."

FRESH! on viiden vieskalaisen 16-20 vuotiaan nuoren tammikuussa 2019 perustama bändi. Bändi soittaa pääasiassa gospel-, pop-, räp- ja rock vaikutteista musiikkia. Nuoret harjoittelevat noin kerran viikossa ja ovat vetäneet kahdeksan keikkaa tähän mennessä. Mahdollistaakseen keikkailun, bändi päätti hakea rahoitusta Nuoriso Leaderilta digimikserin hankkimiseen. 

FRESH! sai tukea Nuoriso Leaderilta huimat 279,90 euroa digimikserin hankintaa varten. Digimikseri ei hyödytä ainoastaan bändiä, vaan se on julkisesti käytössä Ylivieskan nuorisotalolla. Digimikseristä hyötyy siis muut jo olemassa olevat ja tulevat bändit, sekä yleisö. Mikserin hankinta helpottaa myös keikkailua huomattavasti. Bändin ei tarvitse lainata tai maksaa erikseen muille mikserin käytöstä, sillä kaikki tarvittavat tavarat löytyvät bändiltä itseltään. 

Projekti olisi toteutettu varmaankin jossain vaiheessa, mutta missä vaiheessa ja millä rahalla. Ei olisi varmaan lähtenyt käyntiin ilman tukea, toteaa bändin kitaristi.

FRESH! pitää hakuprosessia selkeänä ja suosittelee sitä ehdottomasti muille. 

Ollaan kiitollisia Leaderille, että saatiin tukea, ei osaa oikein sanoa. Ei oltaisi varmaan heitetty puoliakaan keikoista, iso kiitos menee siihen, että voi itse tuoda kaikki, toteaa Fresh.  

FRESH! julkaisi uuden singlen tänä syksynä! 

 

 

Facebook: FRESH-band

Instagram: fresh_virallinen